Προφίλ

Η Εταιρία

Ο Κρεούζιος Οίκος Ευγηρίας είναι ένα Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εδρεύει στην Καλαμαριά από το 2007 και έχει στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε ηλικιωμένους.

Διαθέτει 39 κλίνες και εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαμονή, το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και την πλήρη ιατρική φροντίδα.

Το ειδικευμένο προσωπικό της μονάδας εργάζεται κοντά στην Τρίτη ηλικία με αγάπη, στοργή και ευσυνειδησία, προσφέροντας τους βοήθεια, παρηγοριά και ασχολείται καθημερινά μαζί τους για να μην υπάρχει ποτέ πρόβλημα.

Διοίκηση

Το ίδρυμα διοικείται από επταμελές Συμβούλιο με πρόεδρο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνο.

Προσωπικό

Το σημαντικότερο μέρος του Κρεούζιου είναι το προσωπικό του, δηλαδή όλοι όσοι με πολλή αγάπη, φροντίδα και επαγγελματισμό πραγματώνουν τα όνειρά μας για ποιότητα φροντίδας και ποιότητα ζωής των ανθρώπων που φιλοξενούμε. Αυτούς τους ανθρώπους εμείς τους σεβόμαστε, τους υπολογίζουμε και τους προστατεύουμε. Συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια και φροντίζουμε ώστε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας με συχνές ομάδες προσωπικού και διαρκή εκπαίδευση.

Κεχαγιάς Δημήτριος

Διευθυντής
Χρίστου Ιωάννης

Ιατρός Ορθοπεδικός


Ασπρίδης Γρηγόριος

Οικονομική Υπηρεσία


Κρίτση Άννα

Ψυχολόγος


Λέκκος Κωσταντίνος

ΦυσικοθεραπευτήςΔάνης Γεώργιος

Νοσηλευτής


Δουλγερίδη Γιάννα

Νοσηλεύτρια


Λουλουδάκη Βασιλική

Νοσηλεύτρια


Μάρκο Κριστιάνα

ΝοσηλεύτριαΠαπαντώνη Κυριακή

Νοσηλεύτρια


Ρούσσου Λαμπρινή

Νοσηλεύτρια


Τουπλικιώτη Άννα

Νοσηλεύτρια


Χαντόγλου Πολυξένη

Νοσηλεύτρια
Κουρούνη Παρασκευή

Βοηθός Θαλάμου
Επικοινωνήστε μαζί μας