Προφίλ

Η Εταιρία

Ο Κρεούζιος Οίκος Ευγηρίας είναι ένα Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εδρεύει στην Καλαμαριά από το 2007 και έχει στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε ηλικιωμένους.

Διαθέτει 39 κλίνες και εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαμονή, το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και την πλήρη ιατρική φροντίδα.

Το ειδικευμένο προσωπικό της μονάδας εργάζεται κοντά στην Τρίτη ηλικία με αγάπη, στοργή και ευσυνειδησία, προσφέροντας τους βοήθεια, παρηγοριά και ασχολείται καθημερινά μαζί τους για να μην υπάρχει ποτέ πρόβλημα.

Διοίκηση

Το ίδρυμα διοικείται από επταμελές Συμβούλιο προεδρευόμενο από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνο.

Προσωπικό

Το σημαντικότερο μέρος του Κρεούζιου είναι το προσωπικό του, δηλαδή όλοι όσοι με πολλή αγάπη, φροντίδα και επαγγελματισμό πραγματώνουν τα όνειρά μας για ποιότητα φροντίδας και ποιότητα ζωής των ανθρώπων που φιλοξενούμε. Αυτούς τους ανθρώπους εμείς τους σεβόμαστε, τους υπολογίζουμε και τους προστατεύουμε. Συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια και φροντίζουμε ώστε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας με συχνές ομάδες προσωπικού και διαρκή εκπαίδευση.

Θεοδώρα Πίτσου

ΔιευθύντριαΝίκη Παπαζαχαρίου

Προϊσταμένη


Χρήστος Μελλίδης

Ιατρός ΜονάδαςΠαναγιώτης Παναγιωτίδης

Ψυχίατρος


Γρηγορία Αθανασάκη

Φυσικοθεραπεύτρια


Δέσποινα Δριβάκου

Ψυχολόγος


Λήδα Κατσώχη

ΔερματολόγοςΓιάννα Δουλγερίδη

Νοσηλεύτρια


Ειρήνη Ευλιίδη

Νοσηλεύτρια


Ειρήνη Αλεξανδρή

Νοσηλεύτρια


Ευαγγελία Εργένη

ΝοσηλεύτριαΚλεάνθης Χριστοφορίδης

Νοσηλευτής


Ελένη Παγούνη

Νοσηλεύτρια


Κωνσταντίνα Γκέτσκα

Νοσηλεύτρια


Όλγα Γαϊτάνη

ΝοσηλεύτριαΧρυσάνθη Τζόγκανου

Νοσηλεύτρια


Μαρία Τσούλφα

Νοσηλεύτρια


Παρασκευή Κουρούνη

Β. Θαλάμου


Ιφιγένεια Πασχαλίδου

Β. Θαλάμου
Δείτε στιγμές από τις δραστηριότητες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας